thumb_2169_default_big.jpeg

"MAGYAR TERMÉK"

Közéleti beszélgetések
Aug.
3.
szombat
13:15–14:15
MBH Bank Színpad
Az esemény nyelve: magyar

A minőségi alapanyagok és fenntartható termelési folyamatok iránti növekvő kereslet lehetőséget kínál a magyar élelmiszer-ipar piaci kitörésre. Felmerül azonban a kérdés, hol tart ma ebben Magyarország, milyen stratégiákat alkalmaz, hogy a minőségi áruk megtartása mellett a mennyiség, az exportáruk és a piac diverzifikációja is növelhető legyen. A panelbeszélgetés során bemutatásra kerül a szektor jelenlegi helyzete, nemzetközi megítélése, fejlődési lehetőségei.

feszt-szakmai-v3-2024062621.png
Kerezsi Miklós
Hodler Csoport elnöke
feszt-szakmai-v3-202407125.png
Éder Tamás
Bonafarm Csoport / vállalati kapcsolatokért és kommunikációért felelős igazgató
rabai-laszlo.png
Rábai László
vezérigazgató, Grand Tokaj Zrt.
szepesi-balazs.png
Szepesi Balázs
az MCC Közgazdasági Iskola vezetője
 
 
 
 

Programok

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Mathias Corvinus Collegium 2025. Minden jog fenntartva.