Pincészetemet azzal a céllal alapítottam 1996-ban, hogy a tokaji borok és termőhelyek újrafelfedezésének és megismertetésének közvetlenül is részese lehessek. A szakmai alapokat részben Budapesten a Kertészeti Egyetemen, részben az Egyesült Államokban, Franciaországban és Nagy-Britanniában szereztem meg. 1993-tól vettem részt Tokaj-Hegyalja életében különböző külföldi tulajdonú borászatok elindításában és működtetésében vállalt feladatokkal.
Vállalkozásom első évében a család sátoraljaújhelyi Boda dűlőben lévő szőlőterületéről, a pince hagyományos eszközeivel készítettem bort. A következő években Tokaj-Hegyalja különböző részein vásároltam szőlőterületeket. Tokajban a Szerelmi, Mádon a Veres, Ősz-hegy és Betsek, Rátkán a Hold-völgy és Új-hegy, valamint Bodrogkeresztúron a Kakas és Lapis dűlőkben. Jelenleg 5 település határában, 9 dűlőben, közel 7 hektáron gondozok szőlőskerteket.
Tokaj belvárosában, egy 1790-ben épült műemlék ház pincéjében erjesztem és érlelem boraimat. Lehetőségeimet kihasználva törekszem a különböző dűlőkből dűlőszelektált tételeket készíteni. Boraimat három változatban készítem, melyeken keresztül legtisztábban közvetíthető véleményem szerint az az egyediség, mely a borvidéket jellemzi. Ezek a száraz borok, a Főborok és az Aszúborok.
A szőlők tudatos hozamkorlátozásával, a lehető legpontosabb érettség megértésével, a termőhelyek változatosságának és gazdagságának megmutatásával próbálom támogatni Tokajt, a világ bortérképére való visszakerülésében.
WSET Felsőfokú képesítés kiváló minősítéssel / London (1992)
Borászok Borásza / Magyarország (2007)
Magyarország legnépszerűbb borászata - Borbarát magazin (2007)
Az év bora (Veres 2009) - Wine Spectator / Matt Kramer - USA (2011)
Az év bora - Aszú 2008 - Borigo magazin (2015)
2018 legizgalmasabb borai - Eszter 2013 - Decanter / UK (2019)